Chat

Přemek Forejt
Záznam chatu ze čtvrtka 8. srpna 2019
Iveta: „Ahoj Přemku zdravím z valašska Vsetína vařil jsi někdy na Valašsku? A co posloucháš za hudbu? Tvůj úsměv mě vždy zvedne náladu“
Přemek Forejt: „Ahoj, přiznám se že ještě né, tak třeba jednou se to povede. Já jsem člověk, který si pouští hudbu hodně podle nálady, ale moje srdcovka je 30 seconds to mars“
SK: „Jaké bylo první jídlo vůbec které jste uvařil?“
Přemek Forejt: „Myslím si že to byl řízek pro dědečka a pamatuji si, že jsem ho přesolil :-)“
SK: „Co nechcete nikdy vařit?“
Přemek Forejt: „moc mě nebaví hmyz a určitě ne byčí žlázy“
Milan: „Zdravím. Taky nesnášíte smažák jako Pohlreich ?“
Přemek Forejt: „ten já si jednou za čas moc rád dám, já na takových jídlech vyrůstal“
SK: „Co nejradši vaříte?“
Přemek Forejt: „poslední dobou docela rád peču, a poslední byla vánočka tu miluju“
hans :): „AHOJ PŘEMKU SI SUPER BOREC A FRAJER JAKOU MÁŠ RÁD HUDBU JÁ MÁM RÁD MONIKU ABSOLONOVOU HANU ZAGOROVOU A LENKU FILIPOVOU KAM NAPSAT ŽÁDOST AUTOGRAM DÍKY VŠE NEJ V ŽIVOTĚ :)“
Přemek Forejt: „ahoj, tak Haničku tu mám rád taky a moc. Prosím napište k nám do restaurace na našem webu najdete emailovou adresu.“
Klára G.: „Dobré ráno Přemku, neplánujete nějakou vlastní knihu :) Díky za odpověď a snad brzy u Vás v Entreé :)“
Přemek Forejt: „no mám to jako sen, snad jednou to přijde a nějakou kuchařku vydám“
Jaroslav Paulík: „Zdravim kolego,chtěl jsem se zeptat zda sdílíte můj názor,že se z našich jídelníčků vytrácí jídla z vnitřností a jestli je to tou tradiční úpravou anebo tím,že lidé je dnes prostě odmítají? Díky a ať se daří!“
Přemek Forejt: „myslím, že je to tou pracností, přece jenom udělat dobře vnitřností vezme čas a je málo restaurací co je dělá. Přitom vnitřnosti jsou už z historie velkou pochoutkou“
Petra: „Dobré ráno, chtěla bych se optat. V pořadu MasterChef , jste jednomu kuchari nabidl pracovni misto u vas restauraci. Prijal tuto nabidku? Děkuji“
Přemek Forejt: „Dobrý den ano, momentálně u nás pracuje Oliver i s Honzíkem“
Lucík: „Dobré ráno, budete zase porotcovat v Masterchefovi? Bylo to s Vámi super. Hezký den“
Přemek Forejt: „Dobrý den, no moc by mě to potěšilo, tak se nechme překvapit“
Nicole: „Dobré ráno Přemouši, přeji hodně štěstí v osobním i pracovním životě. Zdravím z Manchesteru :)“
Přemek Forejt: „Jeeee moc děkuji, taky zdravím. Mám z Manchesteru úžasného kamaráda.“
Viktor: „Jak si udržuješ postavu, cvičíš, sportuješ a co se týče stravy- omezuješ se v něčem? díkes a fandím ti“
Přemek Forejt: „právě že vůbec, ale jelikož potřebuji přibrat tak se musím začít hlídat a jíst pravidelně“
Jarka: „Dobrý den, pane Forejte, je velké potěšení se na Vás dívat a poslouchat Vaše skvělé nápady. Ať Vám to dlouho vydrží a přeji mnoho úspěchů v pracovním a osobním životě. Jarka“
Přemek Forejt: „Mockrát děkuji, to je milé. Moc si toho vážím“
Ilona Del Favero: „Chci jen pozdravit. Pozdrav posílám z Radostic a vzpomínám na osobní návštěvu při výběru berňáčka.“
Přemek Forejt: „Jééé zdravím, si pamatuji Del Favero, je to tak? Eliška (alabama) je neskutečný miláček“
Tereza P.: „Dobré ráno, jaké máte rád světové kuchaře? Přeji hezký den s úsměvem“
Přemek Forejt: „Krásný den, moc děkuji, já jich obdivuji děsně moc a Jason Atherton, Sergio Herman a hlavně šéfkuchaři od kterých jsem se učil“
Dominika: „Dobré ráno Přemku! Těším se v sobotu na Kladně na Vaší kuchařskou show! :) A samozřejmě do Entrée! Hezký den! :)“
Přemek Forejt: „Dobré ráno, také se moc těším.“
Milena: „Dobrý den chtěla bych se Vás zeptat zda také experimentujete s těmito zábavnými recepty doma a co na to říká rodina moc se mi Vaše nápady líbí a fandím Vám“
Přemek Forejt: „Krásný den, přiznám se že doma moc nevařím, spíš to nestíhám.“