Chat

Lukáš Hejlík
Záznam chatu ze čtvrtka 18. července 2019
Majka: „Dobré ráno,jak se máte? Hezkou vlnu máte.Krásné léto.“
Lukáš Hejlík: „díky, vlna drží -)“
Martin Chramec: „Dobrý den děkuji za focení před výstavištěm na Světě knihy Praha 2017“
Lukáš Hejlík: „jasný, pamatuju. lu“
Lenka: „Proč si pořád nemohu zvyknout na ceny ? v našem malém městě mají 250 ,- za kuřecí prso supreme s bramborami. ta porce je jak pro dítě. pojdte mi pomoc to začít brát že je to normální.děkuji“
Lukáš Hejlík: „nevím, jak vám pomůžu, -jestli vám to bude chutnat, v prostředí, které je hezké, se servisem, který je (dneska nejtěžší) příjemný a bude to prostě lepší, než si to připravíte doma, bude vám to za 250,- stát. I s předkrmem za 350,-, i s dezertem a pitím za 500,-. Pak už člověk musí být spokojený. A nemusí to být každý den, pokud mu t připadá moc.“
Martina Nováková: „Dobrý den Lukáši, moc sei líbí Vaše recenze a vždy se nám hodili při výběru místa, kde strávit příjemně čas. Měla bych dotaz, zda mi můžete doporučit restauraci s dobrou kuchyní v okolí Křtin v okoruhu Brno-Líšeň až Blansko. Měli jsme tam dva typy, ale bohužel, jak se to stává, po skvělém startu se rapidně zhoršili. Moc děkuji i za knížku, kterou si určitě pořídím. Pěkný den, Martina“
Lukáš Hejlík: „Jasný, právě proto si stáhněte tu appku..) nejblíž tam budu mít asi Statek Samsara v Klepačově“
Iva: „Dobré ráno, zdravím z Moravské Nové Vsi, děkuji za Vaše čtení, s kterými za námi jezdíte, ať se Vám vše daří ☺️ Krásný den.“
Lukáš Hejlík: „díky, tak snad to vydrží a začne zase chodit víc lidí, L“
Ivana: „dobrý den, jaký máte pocit z jižních Čech? já jsem z Písku - věřím že se vám u nás líbilo. Nevzpomenete si na nějaký gastro zážitek?“
Lukáš Hejlík: „ano, bohužel moji oblíbení AŽ NA PŮDU to nakonec zalomili a končí..kousek Chvaletice a U ROUBENNÝ STUDNY, super také Kbelnice a ZÁJEZDNÍ HOSTINEC U JISKRŮ..“
Karel: „Dobré ráno Lukáši,já bych někdy chtěl vidět a zažít váš pohled na tu danou restauraci,rád tak doma kuchtím amatérsky,tak pak porovnávám,ale samozřejmě jako i celek,tak jak jste o tom povídal.Já jsem z Ostravy.“
Lukáš Hejlík: „Zdravím, ano, každý den je jeden report na facebookovém profilu GASTROMAPA LUKÁŠE HEJLÍKA - tam o tom s lidmi hojně diskutuju“
Jiřina Jindř. Hradec: „Dobrý den, měla jsem tu čest se s Vámi osobně potkat při realizaci projektu LISTOVÁNÍ v knihovně v J. Hradci, je to hruba 10 let zpět a byl to nečekaně fajn počin pro podporu dětského čtení. Fandím Vám a dodatečně děkuji za LISTOVÁNÍ - ještě jsem zažila T. Sedláčka a jeho WKOJNOMII DOBRA A ZLA - nááádhera. co takhle jindřichů v Hradec a fajn jídlo a nebo Č. Budějovice - byl jste v Solnici - krásné prostředí, dobré pivo a jídlo taky...a navíc zachráněná historická budova, hoddně štěstí na cestě životem Vám i Vašim blízkým, musím si pořídit Vaši knihu“
Lukáš Hejlík: „Včera jsem Tomáše v jednu ráno na festivalu potkal a díky němu mám teď těžší ráno)). V Hradci mám RESTRO (ti jsou v knížce), chystám se do UDÍRNA. Stejně tak do budějcké SOLNICE..vypadá to hezky“
P.S.: „Dobrý den, děkuji za skvělou knihu, žiju přímo na Ostravici a souhlasím, že Beskydy se začínají rozrůstat, máme zde úžasnou kavárnu, stejně jako na Čeladné. Obě jsou mé srdcovky. Fandím Vám a děkuji, že to, co děláte, děláte srdcem.“
Lukáš Hejlík: „jasný, myslíte PePe, ano, ty mám v knížce, stejně jako Kovárnu na Čeladné. Díky moc, L“
Lukáš: „Dobré ráno,zajímalo by mě,co jste měl v Přibyslavi?:)díky“
Lukáš Hejlík: „ano, GRAND CAFÉ - mám v knížce poprvé nic, tedy měl jsem kafe a koláč podruhé, když jsem byl, tak jehněčí kolínko, špenátové brambory - bylo to po Velikonocích..“
lenka: „jakou aplikaci a o co jde? díky“
Lukáš Hejlík: „Gastromapa Lukáše Hejlíka, díky“
Romana Morgensternova Plzeň: „Zdravim, Lukáši, poradil byste mi v Plzni dobrou restauraci,kde se jako vegetarián můžu dobře najíst? . Děkuji Romana“
Lukáš Hejlík: „Romčo, zdravím, The Fresh bar na náměstí znáte?“
Lubomíra: „Zdravím z Jeseníku, kterou knihu z dětství milujete vy? A co a kdy Vám chutnalo u nás?“
Lukáš Hejlík: „Vinckovo kafe! miluju.. kniha džunglí byla moje“
Lucka Příbram: „Dobrý den,mohu se zeptat jaké jídlo nejraději vaříte vy sám?krásné letní dny a děkuji za odpověď“
Lukáš Hejlík: „spoustu, téměř všechno..můj majstrštyk je italské risotto“
Petr slepicka: „Dobre rano. Hlasim se, jako partak na cestach po restauracich. Jsem kuchar_senior, casu dost. Vyucen hotel Alcron... 14 let tam pracoval, pak utekl do Německa, 20.let Hamburg, ceska restika jsem vlastnil. Praxe a zkusenosti dost. Diky. Petr“
Lukáš Hejlík: „))) tak když budete řídit )) - já hledám přes Instagram řidiče a ty pak na cestách všude zvu..do kuchyně už nechcete - kuchaři (zvlášť takhle se super praxí) jsou NEJHLEDANĚJŠÍ ZBOŽÍ“
ela: „Těším se na Listování v Brně. Hezké léto.“
Lukáš Hejlík: „super, máme 10.10. MÉ DĚTSTVÍ V SOCIALISMU - je to strašně pěkný představení..“
JAROSLAV PAULIK: „Dobré ráno Lukáši,kterého kuchaře z tv pořadů byste dal na první místo:Sapík,Polreich,Babica? Máte kuchaře,který je u Vás česká jednička?“
Lukáš Hejlík: „Pohlreich, pak Sapík“
iva: „dobrý den, jak jste spokojený s demonstracemi proti AB?“
Lukáš Hejlík: „nebyl jsem, ale sleduju to a líbí se mi ten boj malého člověka proti velkému..těším se, jak to dopadne..“
alena: „přeji hezké ráno,malá otázka,jak se vám líbilo v libereckém Omamu ?“
Lukáš Hejlík: „moc, měl jsem tam holubky a super kafe..a chystám se znovu..lu“
Michaela: „Dobré ráno, jestli jste ještě nebyl v restauraci Klášterní Taverna, tak moc doporučuju. My jsme byli po dlouhé době hrozně nadšení. Jídlo, prostředí, obsluha. Zajímal by mě váš názor na toto místo.“
Lukáš Hejlík: „díky moc, myslím, že ji mám v tipech..ale mám rád stálici U KAŠNY v Rajhradě..“
Bohuslava Kůrová: „Dobrý a ještě lepší den. Ráda bych věděla jestli jste byl ve Zlaté Koruně v Restauraci Zahrada na řece. Byli jsme tam asi před pěti lety, byli jsme moc spokojeni. Neobvyklé prostředí , vynikající jídlo. Zdravím z Brna“
Lukáš Hejlík: „a co Na letné?“
Barbora: „Dobrý den, já bych vám dala typ na velmi dobrou restauraci v Beskydech a to U Hyklů pod Velkým Javorníkem ve Veřovicích. Rády se tam kamarádkama vracíme.“
Lukáš Hejlík: „super, díky! L“