0,2 kg kvalitního krabího masa
1 zralé avokádo
1 nebo 2 jablka granny smith
0,2 l japonské majonézy na sushi
0,1 l vyšlehané smetany
50 g kaviáru osietra
sůl
cayennský pepř
citronová šťáva
kerblík čerstvý

Avokádo nakrájíme na malé kostičky, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a nasypeme na dno skleniček na martini. Krabí maso scedíme, vložíme do misky a přisypeme nadrobno nakrájené jablko (podle velikosti - půlku nebo celé). Přilijeme dvě deci japonské majonézy na sushi, ochutíme trochou cayennského pepře a citronovou šťávou, případně dosolíme a důkladně promícháme. Na závěr ještě lehce vmícháme vyšlehanou smetanu a pak už směs vrstvíme do skleniček na nakrájené avokádo. Ozdobíme černým kaviárem a čerstvým kerblíkem.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl