27 minut
Q

20. prosince 2007

Část: Qvox

Obsah dílu

Qánoce

Části dílu

00:01
Qnews
    02:59
    Qvox
      Protože mezi často vysmívané menšiny nepatří jen gayové, lesby, bisexuálové, translidi a katolíci, ale i nebožky blondýny, požádali jsme jednu z jejich neoficiálních mluvčích, aby se na Vánoce v televizi všech menšin zastala. Přidá i jeden zcela překvapivý vánoční recept!
      07:56
      Styl
        A protože Vánoce jsou v Čechách především svátky obžerství, nezůstane jen u blonďatého receptu. Naši queer "Chlapci v akci" Rocky a Arnie vás naučí, jak si na Qánoce připravit speciální láskyplné maniakálně-afrodiziakální menu - syrové bretaňské ústřice s feferonkovou zálivkou, teplý bramborový salát s čerstvým špenátem a pikantním medovým dresinkem a banánovou pěnu s šampaňským, medem a čokoládou.
        15:42
        Historie
          Dozvíme se, čím strašným se provinil český génius barokní duchovní hudby Jan Dismas Zelenka, že se musel na několik let stáhnout do ústraní. Muselo to být na jeho dobu něco opravdu závažného, když se nakonec sám kál natolik, že přijal při biřmování jméno "Dismas". Podědil jej po polepšeném lotru, kterého křižovali společně s Kristem. Vydají někdy drážďanské archivy obsah jeho dopisů adresovaných koncertnímu mistru drážďanské dvorní kapely Johannu Georgu Pisendelovi?
          22:36
          Okénko
            S Qester Qočičkovou brnkneme na qánoční erotickou linku a nabídneme vám ochutnávku ze speciálního silvestrovského dílu Q, který se vysílá na ČT2 hodinu po půlnoci.
            24:58
            Tipy
              Přehrát celé video
              Stopáž27 minut
              Další díl
              27. prosince 2007

              Q na sociálních sítích

              Napište nám