10 minut

Recepty z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji

Část: Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem

Obsah dílu

Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou — Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem

Části dílu

04:23
Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou
Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou
    15:27
    Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem
    Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem
      Přehrát celé video

      Recepty

      Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji
      Stopáž25 minut
      Další díl
      Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji

      Přehled dílů

      783 přehratelných
      Kluci v akci - Silvestrovské vaření a pečení
      Stopáž25 minut

      Silvestrovské vaření a pečení

      Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

      Poslední vysílání 18. 12. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
      Stopáž26 minut

      Adventní vaření a pečení

      Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

      Poslední vysílání 11. 12. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
      Stopáž26 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

      Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

      Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

      T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

      Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

      Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

      Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
      Stopáž26 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

      Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

      Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
      Stopáž25 minut

      20 let pořadu Kluci v akci

      Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

      Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

      Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

      Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

      Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

      Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
      Stopáž26 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

      Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

      Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1