11 minut

Legendy české kuchyně – Tomáš Levý

Část: Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky

Obsah dílu

Ceviche z tresky s ředkvičkovým salátem, zázvorovým dipem a brioškou — Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky — Rebarborové pyré a karamelizovaná rebarbora s jahodami, oplatkou a bazalkovou smetanou

Části dílu

03:07
Ceviche z tresky s ředkvičkovým salátem, zázvorovým dipem a brioškou
Ceviche z tresky s ředkvičkovým salátem, zázvorovým dipem a brioškou
    10:10
    Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky
    Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky
      20:12
      Rebarborové pyré a karamelizovaná rebarbora s jahodami, oplatkou a bazalkovou smetanou
      Rebarborové pyré a karamelizovaná rebarbora s jahodami, oplatkou a bazalkovou smetanou
        Přehrát celé video

        Recepty

        Kluci v akci - Chutě Latinské Ameriky
        Stopáž25 minut
        Další díl
        Chutě Latinské Ameriky

        Přehled dílů

        782 přehratelných
        Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
        Stopáž26 minut

        Adventní vaření a pečení

        Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

        Poslední vysílání 6. 12. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
        Stopáž26 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

        Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

        Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

        T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

        Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

        Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

        Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
        Stopáž26 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

        Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

        Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
        Stopáž25 minut

        20 let pořadu Kluci v akci

        Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

        Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

        Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

        Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

        Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

        Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
        Stopáž26 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

        Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

        Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
        Stopáž25 minut

        Regionální potraviny v Moravskoslezském kraji

        Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

        Poslední vysílání 9. 10. 2025 na ČT1