5 minut

Vaříme v Norsku – Bergen

Část: Halibut s blanšírovanou zeleninou - 2. část

Obsah dílu

Halibut s blanšírovanou zeleninou — Losos á la cornelius s kaviárovou omáčkou a květákovým pyré — Mušle sv. Jakuba s hráškovým pyré a ragú

Části dílu

05:27
Halibut s blanšírovanou zeleninou - 1. část
Halibut s blanšírovanou zeleninou - 1. část
    10:40
    Losos á la cornelius s kaviárovou omáčkou a květákovým pyré
    Losos á la cornelius s kaviárovou omáčkou a květákovým pyré
      18:17
      Halibut s blanšírovanou zeleninou - 2. část
      Halibut s blanšírovanou zeleninou - 2. část
        23:34
        Mušle sv. Jakuba s hráškovým pyré a ragú
        Mušle sv. Jakuba s hráškovým pyré a ragú
          Přehrát celé video

          Recepty

          Kluci v akci - Norské Vánoce
          Stopáž29 minut
          Další díl
          Norské Vánoce

          Přehled dílů

          776 přehratelných
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

          Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

          Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

          Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

          Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
          Stopáž26 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

          Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

          Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji

          Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

          Poslední vysílání 9. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji

          Klepané carpaccio s plátky vejce, dresingem a bramborovou slámou — Rolovaná vepřová pečeně na špízu s bylinkami, slaninou a chilli, brambory opečené dozlatova, gribich omáčka

          Poslední vysílání 2. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji

          Pečené kachní prso, pivní omáčka s medem a ostružinami a mačkaný hrášek s mátou — Steak s omáčkou z růžového pepře, restované houby a bramborová kaše s ovčím sýrem

          Poslední vysílání 25. 9. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina

          Kuřecí prso na medu a pivu a placky plněné vařenými bramborami — Lívance z kefíru s pečenou cuketou, slaninou a grilovaným sýrem

          Poslední vysílání 18. 9. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji
          Stopáž26 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji

          Smažená roláda z vepřové pečeně s křenem a šalvějí, pečené brambůrky a omáčka z jablečného moštu — Filátko z pstruha, smažené dýňové noky a karamelizovaná jablka s višněmi

          Poslední vysílání 11. 9. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji

          Risotto s kozím sýrem, hlívou a hráškem — Arašídové nudle s kuřecím masem, chilli a okurkou

          Poslední vysílání 4. 9. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Inspirace na grilovací sezónu II
          Stopáž25 minut

          Inspirace na grilovací sezónu II

          Tortilla plněná grilovaným vepřovým bůčkem, zikzakem a zeleninou — Kuřecí hamburger s uzeným tofu, ajvarem a karamelizovanou cibulkou — Topinka s grilovaným halloumi, ajvarem a grilovanou zeleninou

          Poslední vysílání 12. 6. 2025 na ČT1