
Plzeňská (1)
Obsah dílu
Domácí pivní sýr — Pivní cibulačka paní sládkové — Kuřecí křídla v medové marinádě s brusinkovo-pivní omáčkou — Česnekový chléb s anglickou slaninou — Pařížská šlehačka s mátovým popcornem a višňovo-pivním karamelem
Části dílu




Recepty

Přehled dílů

Silvestrovské vaření a pečení
Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

Adventní vaření a pečení
Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

20 let pořadu Kluci v akci
Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem



