23 minut

Osadová

Obsah dílu

Tatárek z brambor — Osadnický guláš z kapusty a špekáčků — Opečené knedlíky — Lín na grilu — Osadnický špíz

Části dílu

02:00
Osadnický guláš z kapusty a špekáčků
Osadnický guláš z kapusty a špekáčků
    07:23
    Tatárek z brambor
    Tatárek z brambor
      11:40
      Opečené knedlíky
      Opečené knedlíky
        15:26
        Lín na grilu
        Lín na grilu
          18:32
          Osadnický špíz
          Osadnický špíz
            Přehrát celé video

            Recepty

            Kluci v akci - Vietnamská
            Stopáž23 minut
            Další díl
            Vietnamská

            Přehled dílů

            783 přehratelných
            Kluci v akci - Silvestrovské vaření a pečení
            Stopáž25 minut

            Silvestrovské vaření a pečení

            Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

            Poslední vysílání 13. 12. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
            Stopáž26 minut

            Adventní vaření a pečení

            Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

            Poslední vysílání 11. 12. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

            Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

            Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

            T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

            Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

            Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

            Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

            Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

            Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
            Stopáž25 minut

            20 let pořadu Kluci v akci

            Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

            Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

            Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

            Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

            Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

            Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

            Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

            Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1