4 minuty

Zvěrokruh v kuchyni (Váhy)

Část: Kuře s jablky a s rozinkami

Obsah dílu

Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou — Kuře s jablky a s rozinkami — Mrkvový salát s hnědým cukrem, skořicí a mátou — Broskvovo-čokoládová pěna se zakysanou smetanou — Feta špízy s melounem

Části dílu

02:46
Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou
Květáková polévka s petrželkou a pomerančovou kůrou
    06:49
    Feta špízy s melounem
    Feta špízy s melounem
      09:03
      Kuře s jablky a s rozinkami
      Kuře s jablky a s rozinkami
        12:13
        Mrkvový salát s hnědým cukrem, skořicí a mátou
        Mrkvový salát s hnědým cukrem, skořicí a mátou
          17:07
          Broskvovo-čokoládová pěna se zakysanou smetanou
          Broskvovo-čokoládová pěna se zakysanou smetanou
            Přehrát celé video

            Recepty

            Kluci v akci - Osadová
            Stopáž23 minut
            Další díl
            Osadová

            Přehled dílů

            782 přehratelných
            Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
            Stopáž26 minut

            Adventní vaření a pečení

            Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

            Poslední vysílání 11. 12. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

            Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

            Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

            T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

            Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

            Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

            Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

            Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

            Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
            Stopáž25 minut

            20 let pořadu Kluci v akci

            Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

            Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

            Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

            Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

            Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

            Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

            Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

            Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
            Stopáž25 minut

            Regionální potraviny v Moravskoslezském kraji

            Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

            Poslední vysílání 9. 10. 2025 na ČT1