Ryby a mořské plody

Kebab z rybího masa

Rybí kebaby si zamiluje každý. Dokonce i ti, kteří běžně ryby nejedí. Oni totiž nepoznají, že jedí rybu!

4 porce

50 g špeku
50 g cibule
1 chilli paprička
400 g rybího masa bez kůže
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce oregana
mletý pepř
sůl

Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi nejprve trochu vypečeme špek, přidáme cibuli a opékáme dozlatova. Na závěr přidáme chilli a necháme zchladnout.

Rybí maso nameleme, smícháme s hořčicí, oreganem, pepřem, solí a vypečeným špekem s cibulí.

Hmotu dobře prohněteme a tvarujeme šišky. Ruce si při tvarování kebabů máčíme ve studené vodě.

Kebaby pečeme na grilu ze všech stran, podáváme s kysanou zeleninou a chlebem.

Ohodnoťte tento recept: 

8 hlasů

Další recepty Celý díl