Ryby a mořské plody
Kebab z rybího masa


Rybí kebaby si zamiluje každý. Dokonce i ti, kteří běžně ryby nejedí. Oni totiž nepoznají, že jedí rybu!
4 porce
50 g špeku
50 g cibule
1 chilli paprička
400 g rybího masa bez kůže
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce oregana
mletý pepř
sůl
Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi nejprve trochu vypečeme špek, přidáme cibuli a opékáme dozlatova. Na závěr přidáme chilli a necháme zchladnout.
Rybí maso nameleme, smícháme s hořčicí, oreganem, pepřem, solí a vypečeným špekem s cibulí.
Hmotu dobře prohněteme a tvarujeme šišky. Ruce si při tvarování kebabů máčíme ve studené vodě.
Kebaby pečeme na grilu ze všech stran, podáváme s kysanou zeleninou a chlebem.
Ohodnoťte tento recept:
8 hlasů