Saláty
Salát z fermentovaných fazolí adzuki, s bulgurem, zeleninou a jarní cibulkou


4 porce
200 g fermentovaných vařených fazolí adzuki
200 g vařeného bulguru
1 mrkev
1 jarní cibulka
100 g hrášku
100 g lístků mladého špenátu
svazek koriandru
1 chilli paprička
2 avokáda
4 lžíce směsi bílého a černého sezamu
dresink
2 lžíce bílé miso pasty
6 lžic rýžového octa
4 lžíce slunečnicového oleje
4 lžíce sladké sójové omáčky
2 lžíce sezamového oleje
Mrkev nastrouháme škrabkou na brambory na tenké plátky, jarní cibulku nakrájíme na kolečka, chilli papričku na malé kostičky. Vše promícháme s fazolemi, bulgurem a dresinkem.
Servírujeme do misky, doplníme kousky avokáda a lehce posypeme sezamem.
Ohodnoťte tento recept:
1 hlasů