Saláty

Salát z jarní zeleniny s medovo-citronovým dresinkem, sýrem cottage a uzeným pstruhem

Lahůdková záležitost, která zjara osvěží a doplní potřebné vitaminy, sacharidy, proteiny i tuky v té nejlepší podobě!

4 porce

dresink
1 citron
2 lžíce medu
2−3 lžíce olivového oleje
sůl
mletý pepř

salát

1 svazek ředkviček
1 svazek chřestu
1 kedlubna
klíčky řepy a hrášku
200 g sýru cottage
2 filety uzeného pstruha
30 g másla
2 chilli papričky

Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, kedlubny na tenké půl plátky, chřest očistíme a nakrájíme našikmo.

Z medu, citronové šťávy, soli a oleje vymícháme dresink a vložíme veškerou zeleninu.

Promícháme a na závěr vmícháme cottage.

Pstruha vykostíme a v pánvi společně se sekanými chilli papričkami na másle prohřejeme.

Další recepty Celý díl