Ryby a mořské plody

V papilotě pečená ryba se zeleninou a bylinkami

Rybí filet a zelenina krásně prolnou své chutě a vůně v uzavřené papilotě. Lehké jídlo, které máte připravené za pár minut.

1 porce

150 g filetu ze pstruha
100 g cherry rajčátek
70 g sezónní zeleniny (cuketa, cukrový hrášek, fazolky, fenykl)
balzamikový ocet
olivový olej
bylinky
limetka
sůl
mletý pepř

Na pečicí papír naklademe nakrájenou zeleninu, zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme, navrch vložíme filet pstruha, opět zakápneme olejem, osolíme, opepříme, ochutíme limetkovou kůrou a bylinkami, dobře zabalíme.

Vložíme na hliníkový tácek nebo zabalíme do alobalu a pečeme na nepřímém ohni 10−15 minut. Jako přílohu volíme ideálně opečenou bagetu.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl