Maso
Vepřová panenka na rozmarýnu


Libové maso vepřové panenky žádá rychlou úpravu, rozmarýn se s česnekem krásně chuťově snoubí a smetana vše zjemní.
1 porce
200 g vepřové panenky
4 lžíce oleje
mletý pepř
špetka muškátového oříšku
4 lžičky drceného česneku v oleji
1 lžičku čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
50 ml silné masové šťávy
100 ml smetany
Maso nakrájíme na nudličky a opečeme na oleji, okořeníme pepřem a muškátovým oříškem, vmícháme drcený česnek a lžičku čerstvě nasekaného nebo sušeného rozmarýnu.
Maso podlijeme masovou šťávou, smetanou, necháme přejít varem a podáváme s bílým chlebem nebo brambory.
Ohodnoťte tento recept:
31 hlasů