Saláty
Středomořský salát s pečeným kuřetem a kaparovým dresinkem

4 porce
maso
2 kuřecí prsa
olivový olej
stroužek česneku
rozmarýn
zelenina
1 lilek
1 větší cuketa
3 papriky
olivový olej
4 stroužky česneku
bazalka
sůl
2 větvičky mini rajčat se stopkou
dresink
200 g zakysané smetany
hrst kaparových poupat
olivový olej
sůl
parmezán
Plátky kuřecích prsou naložíme do směsi oleje, drceného česneku a rozmarýnu. Necháme odležet a grilujeme doměkka.
V oleji rozmícháme drcený česnek, nasekanou bazalku a trochu soli. Zeleninu nakrájíme na větší kusy, vložíme na gril k masu a pokapeme bylinkovým olejem.
Než se maso se zeleninou opečou, smícháme zakysanou smetanu s kapary, olejem a solí.
Na talíř servírujeme kuřecí steak, porci zeleniny, přelijeme dresinkem a zasypeme hoblinkami parmezánu.
Ohodnoťte tento recept:
4 hlasů