Ryby a mořské plody
Závitek a tatarák ze pstruha


Zajímavé zpracování pstruha – za tepla i za syrova od studentů z Domažlic.
2 porce
závitek
1 filet ze pstruha bez kůže
1 mrkev
1 malá cuketa
uzená sůl
přepuštěné máslo
Mrkev a cuketu nakrájíme na proužky, krátce spaříme v osolené vodě a ihned zchladíme.
Plátek filetu osolíme, vložíme proužky zeleniny, zavineme do závitku a opečeme na másle.
tatarák
1 filet ze pstruha bez kůže
uzená sůl
Filet nakrájíme na kostičky, osolíme a dobře promícháme.
na podávání
blanšírovaná zelenina
rukola
balsamikový krém
Na talíř servírujeme závitek, noček tataráku, doplníme zeleninou, rukolou a zakápneme balsamikovým krémem.
Ohodnoťte tento recept:
3 hlasů