Ryby a mořské plody
Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

20–30 ks
400 g čerstvého tuňáka
4 lžíce sweet chilli omáčky
olivový olej
1 šalotka
2 lžíce ponzu omáčky
2 avokáda
čerstvý koriandr
šťáva a kůra z 1 limetky
čerstvý mletý pepř
maldonská sůl
Na podávání
30 krevetových chipsů
microgreens ředkvička/řebříček
černý sezam
Očištěnou a dobře vychlazenou rybu nakrájíme na kostičky, stejně tak avokádo. Smícháme s olivovým olejem, najemno nakrájenou šalotkou a koriandrem. Dochutíme solí, pepřem a limetovou šťávou a kůrou, ponzu a sweet chilli omáčkou. Promícháme a podáváme na krevetovém chipsu, ozdobíme microgreens nebo řebříčkem a praženým sezamem.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů