Grilovaná kuřecí srdíčka a naan s česnekovou vodou, bylinkový cottage a paprikový zikzak, čedar


4 ks naanu
3 stroužky česneku
5 cl vody
250 g cottage
200 g kuřecích srdíček
200 g cherry rajčat
100 g rukoly
50 g paprikového ZikZaku
100 g strouhaného čedaru
4 snítky citronového tymiánu
olivový olej
sůl
pepř
Nejprve očistíme kuřecí srdíčka. Tymián nadrhneme a nasekáme nadrobno, dva stroužky česneku rozdrtíme a také nasekáme nadrobno a vše společně utřeme se solí a vložíme do mísy. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, promícháme a do marinády vložíme kuřecí srdíčka a vše opět promícháme. Jednotlivá srdíčka napichujeme na grilovací jehly. Cherry rajčátka rovněž napichujeme na grilovací jehlu. Grilujeme podle potřeby 5-8 minut. Ke konci přidáme na gril na pár minut i naan.
Stroužek česneku utřeme se solí a rozmícháme v misce s vodou. Po vyndání z grilu naan potřeme česnekovou vodou, nandáme cottage, posypeme rukolou, poklademe rajčátky z grilu a hotovými srdíčky. Pokapeme paprikovým ZikZakem, zakápneme olivovým olejem a posypeme čedarem.
Ohodnoťte tento recept: