Maso

Marinovaná krkovice

Zde je další tip na recept s kořenící směsí – tentokrát na krkovici. Směs je velmi chuťově vyvážená, takže opravdu stačí přidat trochu oleje a vína a v cukuletu máte připravenou skvělou marinádu.

4 porce

6 ks vepřové krkovice s kostí
olivový olej
bílé víno
kořenící směs na krkovičku

příloha

pečené brambory nebo chléb a zeleninový salát

Z olivového oleje, bílého vína a kořenící směsi na krkovičku vymícháme dresink. Maso vložíme do marinády, aby bylo obalené ze všech stran a necháme odležet, nejlépe přes noc.

Poté krkovici na pánvi s trochou oleje opečeme z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborami nebo pečivem a zeleninovým salátem.

Ohodnoťte tento recept: 

35 hlasů

Další recepty Celý díl