Pršut z divočáka s hruškovým chutney

pršut z divočáka

120 g pršutu z divočáka
chléb 4ks

hruškové chutney

200 g hrušky
100 g cibule
30 g zázvoru
30 g česneku
20 g olivového oleje
5-10 g bílého vinného octa
20-40 g cukru

dekorace

salát
sůl
pepř
olivový olej

Cibuli, česnek a zázvor nakrájíme na malé kostičky a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme oloupané, na kostičky nakrájené hrušky, a dusíme do měkka. Ochutíme solí, pepřem, cukrem a bílým vinným octem. Necháme vychladnout.

Chléb krátce opečeme na sucho na pánvi a zakápneme olivovým olejem. Na chléb poklademe nakrájený hřbet z divočáka, ozdobíme hruškovým chutney, přidáme salátek a lehce osolíme a opepříme.

Ohodnoťte tento recept: 

5 hlasů

Další recepty Celý díl