Falešný biftek


Konečně přišel na přetřes falešný biftek našeho dvorního zvukaře Lukáše. Za minimální náklady si užijete vydatné a chutné krmě.
6 porcí
12 plátků anglické slaniny
6 krajíců chleba
slunečnicový olej
1 větší cibule
6−8 lžic plnotučné hořčice
6 vajec
worcesterská omáčka
sójová omáčka
sladká mletá paprika
mletý pepř
sůl
Plátky slaniny vypečeme na pánvi dokřupava a dáme stranou.
Na pánvi s trochou oleje opečeme chleby pokapané worcesterskou omáčkou a odložíme na savý papír.
Cibuli nakrájíme najemno a smícháme s plnotučnou hořčicí.
Z vajec připravíme volská oka.
Chleby potřeme cibulovo-hořčičnou směsí, v níž vytvoříme důlek, zakápneme sójovou omáčkou, poklademe plátky slaniny, volským okem, posolíme, popepříme, zkrášlíme špetkou červené papriky a zakápneme worcesterskou omáčkou.
Ohodnoťte tento recept: