Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Michal Lorenc — Lidé — Česká televize

hudební skladatel

Žije v Polsku, ve Varšavě. Komponuje filmovou hudbu, poslední tři roky se věnuje také hudbě pro divadelní inscenace. Je autorem přes 40 polských i zahraničních filmů.

Výběrová filmografie

  • 300 mil do nebe (1989, režie M. Dejczer)
  • Kroll (1991, režie W. Pasikowski)
  • Psy (1992, režie W. Pasikowski)
  • Blood and Wine (1996, režie Bob Rafelson)
  • Bandyta (1997, režie M. Dejczer)
  • Nic (1998, režie D. Kedzierzawska)
  • Daleko od okna (2000, režie J.J. Kolski)
  • Je třeba zabít Sekala (1997, režie V. Michálek)
  • Babí léto (2001, režie V. Michálek)

Odkazy