Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Hana Nováková — Lidé — Česká televize

indoložka, etnozooložka, dokumentaristka

narozena 1978

Přítelkyně potápěčů a běžců na dlouhé tratě. Věčná studentka a vynálezkyně řady nesourodých nápadů, které je třeba všechny (sur)realizovat. Ve své tvorbě se často věnuje vztahu člověka a živé přírody.

Filmografie

  • Život věčný (2009)
  • Černé nebezpečí (2009)
  • Banglantida 2012 (2010)
  • Národní galerie Šumava (2011)
  • Skutečné neskutečné (2011)
  • Vstříc stromu, pod jehož kůrou je napsáno, čím jsme si navzájem ve velké algebře (2013)
  • Vidím tě ve slovech, která nevidím (2013)
  • Spavá nemoc ke mně přichází ve snu (2013)
  • Konsekvence iluzionismu (2012)
  • Vesmír pod našima nohama (2012)
  • Chlorelei (2013)
  • Fosfor (2013)
  • Nutrie jako životní krédo (2013)
  • Trvale udržitelný kůň (2014)
  • Elegie za les (2014)

Odkazy