iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
16. 5. 2009
13:55 na ČT1

1 2 3 4 5

40 hlasů
11744
zhlédnutí

Dobrá rada nad zlato

Euphorbia Diamond Frost — Zapnutí elektrického spotřebiče mobilním telefonem — Včelaři — Vypěstovaný česnek — Francouzská kuchyně

25 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Škola květin

    1:39 do playlistu

    Škola květin
    Ve Škole květin představí Jiřina Bohdalová s ing. Romanem Koupým květinu, která dovede v truhlících vytvořit nádhernou dekoraci. Euphorbia Diamond Frost, neboli Diamantový mráz, má tu výhodu, že ji můžeme v truhlíku kombinovat s dalšími okrasnými květinami, aniž by byly nějak potlačeny. Naopak, bílá barva jejích kvítků krásu ostatních květin v truhlíku spíše podtrhne.

  • Hit týdne

    2:32 do playlistu

    Hit týdne
    Hit týdne ve studiu ukáže pan Maruna, který nás naučí, jak lze zapnout elektrické spotřebiče pomocí mobilního telefonu. A třeba až z Ameriky. Protože mobilní telefon dnes užívá téměř každý, stačí si obstarat speciální zařízení, to má svou vlastní SIM kartu s telefonním číslem, na které zavoláte či pošlete SMS zprávu s požadavkem, aby se váš elektrický spotřebič zapnul.

  • Mladí včelaři

    7:25 do playlistu

    Mladí včelaři
    Mladí včelaříci nám předvedou, jak v zahradě Jedličkova ústavu pracuje první kroužek dětských včelařů na území Prahy pod vedením pana Cafourka.

  • Jarmark rad

    10:20 do playlistu

    Jarmark rad
    Do Jarmarku rad tentokrát přispěla hlavně paní Monika Podrazilová, která umí doma vypěstovaný česnek uchovat dlouhou dobu v dobrém stavu.

  • Zahrada

    12:57 do playlistu

    Zahrada
    V rubrice Zahrada pan Lebiš předvádí, jakou škálu barevných truhlíků si můžete dnes pořídit. A také, jak krásné je, když se do jednoho květináčku dají tři muškáty najednou. Poradí, jak hustě zasazené musí být květiny v truhlíku, aby vytvořily ty nádherné převisy, které vzbuzují obdiv kolemjdoucích.

  • Dnes vaří...

    14:44 do playlistu

    Dnes vaří...
    Dnes vaří... Vladimír Poštulka. Je nejen známým textařem, ale také známým gurmetem. Naučí nás připravovat šneky, specialitu francouzské kuchyně.

  • Soutěž

Přehrát vše