Sama doma

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 38497  
Sdílet
| Poslat odkaz

Vaření a recepty

Hovězí Carpaccio Andrea Accordi

17. 2. 2011 - Mistr řezník František Kšána nám představil Carpaccio trochu jinak.
Hovězí Carpaccio Andrea Accordi

Na 2 porce potřebujeme:

200g Kvalitního čerstvého hovězího ze svíčkové, květové špičky nebo vrchního šálu

100g Pravý italský sýr Parmigiano Reggiano

60g Divoká Rucola
Drezink na Carpaccio
1 ks Citrón (šťáva)

100g Olivový olej extra pannenský

Mořská sůl a černý pepř

Balsamico ocet

Odblaněnou čistou maso nakrájené na cca 2 cm kostky rozklepeme hladkou rovnou paličkou přes fólii do tenoučkého plátku. Plátky masa rozložíme na talíř a pokapeme drezinkem z olivového oleje, mořské soli, čerstvě namletého pepře a citrónové šťávy. Na plátky masa položíme rucolu ochucenou drezinkem, pokapanou balsamico octem a ozdobíme hoblinami sýru Parmigiano Reggiano.

Stopáž: 91 minut – Rok výroby: 2013 – L  ZJ  HD
Žánr: Magazín
Další díly ve vysílání
VI.30
VII.1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Novinky k pořadu

Upozornění na novinky k tomuto pořadu si přeji zasílat na e-mail: