Sama doma

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 38962  
Sdílet
| Poslat odkaz

Vaření a recepty

Pečený losos s limetkou a pórkovým salátem

2. 10. 2010 - Zdravé vaření s nutriční terapeutkou Míšou Tomešovou Boukalovou a kuchařem Panchem.
Pečený losos s limetkou a pórkovým salátem

Na 2 porce potřebujeme:
400 g lososa
2 limety
sůl
10 g olivového oleje
čerstvé lístky bazalky

Příloha:
160 g pórku
130 g jablka
100 g mrkve
1 ks citrónu
2 lžíce olivového oleje

petrželka

sůl

Lososa omyjeme, mírně osolíme a pokapeme limetkou. Na olivovém oleji poté z obou stran opečeme. Na přípravu salátu nejprve spaříme pórek, k tomu přidáme strouhané jablko a mrkev. Na konec spojíme olej s citrónovou šťávou, posypeme petrželkou a dle chuti osolíme.

Stopáž: 90 minut – Rok výroby: 2013 – ZJ  ST  HD
Žánr: Magazín