Mgr. Marie Vilánková – Péče o zdraví a holistická metoda

24. 6. 2013Zdraví

Na chatu od začátku pořadu odpovídala Mgr. Marie Vilánková na dotazy týkající se informační medicíny. A nebylo jich málo.

Holistická metoda Joalis začíná tam, kde klasická medicína končí. Pokud trpíte
chronickými obtížemi, jako jsou alergie, ekzémy, bolesti hlavy, býváte unavení bez zjevné příčiny nebo cítíte, že nejste v pořádku, tak můžete vyzkoušet metodu, kterou Mgr. Vilánková popsala.

Na člověka je třeba dívat se jako na propojenou soustavu zdravé psychiky a zdravého fyzického těla a je třeba k němu přistupovat jako k celku. Mgr. Marie Vilánková velmi přesně vysvětlila, jak fungují tři základní systémy v těle – nervový, hormonální a imunitní – a jak se v případě určitě nerovnováhy mezi sebou domlouvají.

Například, každý stres narušuje naši imunitu a dochází ke kumulaci toxínu v těle, infekcí ve vnitřích orgánech a ty pak ovlivňují celý organismus.

Prakticky to znamená, že pokud se chceme zbavit například ekzému, musíme toto řešit na mnoha úrovních. Jednou z možností je detoxikace. Podle informační medicíny se správná očista děje pomocí správných informačních preparátů, které navigují imunitu na poškozená místa. Ani v tomto případě holistické metody neexistuje univerzální postup, je potřeba postupovat individuálně.

Podívejte se sami, jak problematiku vysvětlila Mgr. Marie Vilánková, v celém videorozhovoru.

Druhy toxinů v těle - holistická metoda - Mgr. Marie Vilánková (chat) - 1. část

Druhy toxinů v těle - holistická metoda - Mgr. Marie Vilánková (chat) - 1. část