Roman
24. 1. 2005 22:14
(!)
Reagovat
(@)
0
0
A ten PAŠÁK na závěr !
Pavel
24. 1. 2005 22:08
(!)
Reagovat
0
0
Spartakiadni vrah - spravedlnost, ala ČR
Pekny hnus. Takze kdyz brutalne zabiju 3 lidi, tak me za dvacet let pust z vezeni? A jeste ze me udelaji medialni hvezdu? Tak to se nedivme, ze bude stale vice nejtezsich deliktu.
Doufam, ze si tu svini nekdo najde a zabije ... kdyz to nezvladne stat (odstranit nebezpecne jedince ze spolecnosti). Tohle neni v koulich (kastrace a hotovo), ale v hlave (extra u cloveka s toxikomanickymi sklony). A vymluvy "sorry zabil jsem ti matku", ale byl jsem sexualne nemocny, to je sice srdcerivne, ale zivot to nevrati a za par let na svobode mozna jeste i nejaky dalsi nejake zene ubere. SMRT! SMRT! SMRT! A NE OHROZOVAT NADALE SPOLECNOST! a ti kdo ho pustili, ty bych zavrel!
Mozna mam divne nazory, ale dle mne by se mela spolecnost chranit.
Roman
24. 1. 2005 22:08
(!)
Reagovat
(@)
0
0
Je mi z vás na zvracení.
Právě sleduji váš pořad o Jiřím Strakovi a je mi z vás na zvracení. To co předvádíte je odpustitelné v Blesku nebo podobných ubohých médiích, ale vám zinscenované show založené na setkání toho kluka, kterému zabil šílenec mámu je HNUS !!!! Jste stejné svině !
DIPLOMAT ?
21. 1. 2005 16:22
(!)
Reagovat
(@)
0
0
Skandál v Minsku-opíjel nezletilého!
Natočte prosím reportáž o skandálním chování našeho "diplomata" v Minsku a porovnejte prosím s tím, jak by ho stíhali například v Texasu, kdyby tam opíjel ve veřejné místnosti 17 letého chlapce. Prosím i o komentář MZV k šíření alkoholismu mezi mládeží našimi diplomaty.
Irena
19. 1. 2005 12:14
(!)
Reagovat
0
0
Nikolaj Stěpanov
Dobrý den,
velmi se mi líbila reportáž o panu Stěpanovovi. Držím panu Hynkovi palce. Bohužel je jediný, který nemá strach a problematiku dané věci prezentuje veřejně formou objektivních reportáží. Alespoň někdo se zločincům, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou více než zákon, postaví a bojuje za dobrou věc. Věřím, že se ničeho neleknete a budete v tom pokračovat. Jste naše jedniná naděje.
S pozdravem
Irena
záchranář
15. 1. 2005 11:12
(!)
Reagovat
(@)
0
0
Reportéři máte zde další téma!
http://www.virtually.cz/index.php?art
=7749
záchranář
15. 1. 2005 11:02
(!)
Reagovat
(@)
0
0
Téma pro Reportéry
http://www.mojenoviny.cz/z_domova/kam
eramani050115.html
Pane Pokorný máte tady pěkné téma do Vašeho pořadu. Věřím, že mu budete s kolegyní Máslovou věnovat tolik času a prostoru jako ZZSHMP.
martina
13. 1. 2005 15:59
(!)
Reagovat
0
0
dotaz
Chtěla bych se někoho zeptat zda jsou v ČR povolené pokusy na lidech???Primář odd.ARO v Kladně pan Šimek si myslí že nejspíš ano.Ordinuje lidem léky ani se nezajímá zda je potřebují,co s lidma léky udělají.Prosím aby se v pořadu Reporéři ČT udělala reportáž o lékařích kteří ordinují léky co nejsou na českém trhu a ani jinde ty léky neznají,nic není o nich nikde psáno.
Martina Severová
11. 1. 2005 14:59
(!)
Reagovat
(@)
0
0
Reportéři ČT na internetu
Vážení,
naše reportáže můžete shlédnout na stránkách ČT v sekci internetové vysílání. To najdete jak na domovské stránce ČT, tak na stránkách Reportérů ČT. V horní části si pak nejdete datum vysílaného pořadu a pod ním všechny pořady, které se ten den na ČT vysílaly, včetně Reportérů ČT. Víme, že je takový systém trochu nepřehledný, ale pracuje se na zjednodušení a větší provázanosti pořadu s internetovým vysíláním.
S pozdravem, a tým Reportérů ČT, Martina Severová.
první | předchozí | 354 355 356 357 358 | další | poslední (374)