Reportéři ČT

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 5823  
Sdílet
| Poslat odkaz

Diskuse

• Roman 24. 1. 2005 22:14 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

A ten PAŠÁK na závěr !

• Ondřej Hrdlička 24. 1. 2005 22:13 (!) Reagovat 0 +1 -1 0

Jiří Straka..

Reportáž o Jiřím Strakovi byla pro mě opravdu šokující,neuvěřitelná...setkání se synem oběti-husté...z toho muže jde strach- běhá mi mráz po zádech a mám z něj husí kůži...Neměl by běhat po světě...

• Pavel 24. 1. 2005 22:08 (!) Reagovat 0 +1 -1 0

Spartakiadni vrah - spravedlnost, ala ČR

Pekny hnus. Takze kdyz brutalne zabiju 3 lidi, tak me za dvacet let pust z vezeni? A jeste ze me udelaji medialni hvezdu? Tak to se nedivme, ze bude stale vice nejtezsich deliktu.
    Doufam, ze si tu svini nekdo najde a zabije ... kdyz to nezvladne stat (odstranit nebezpecne jedince ze spolecnosti). Tohle neni v koulich (kastrace a hotovo), ale v hlave (extra u cloveka s toxikomanickymi sklony). A vymluvy "sorry zabil jsem ti matku", ale byl jsem sexualne nemocny, to je sice srdcerivne, ale zivot to nevrati a za par let na svobode mozna jeste i nejaky dalsi nejake zene ubere. SMRT! SMRT! SMRT! A NE OHROZOVAT NADALE SPOLECNOST! a ti kdo ho pustili, ty bych zavrel!
    Mozna mam divne nazory, ale dle mne by se mela spolecnost chranit.

• Roman 24. 1. 2005 22:08 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Je mi z vás na zvracení.

Právě sleduji váš pořad o Jiřím Strakovi a je mi z vás na zvracení. To co předvádíte je odpustitelné v Blesku nebo podobných ubohých médiích, ale vám zinscenované show založené na setkání toho kluka, kterému zabil šílenec mámu je HNUS !!!! Jste stejné svině !

• DIPLOMAT ? 21. 1. 2005 16:22 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Skandál v Minsku-opíjel nezletilého!

Natočte prosím reportáž o skandálním chování našeho "diplomata" v Minsku a porovnejte prosím s tím, jak by ho stíhali například v Texasu, kdyby tam opíjel ve veřejné místnosti 17 letého chlapce. Prosím i o komentář MZV k šíření alkoholismu mezi mládeží našimi diplomaty.

• Irena 19. 1. 2005 12:14 (!) Reagovat 0 +1 -1 0

Nikolaj Stěpanov

Dobrý den,
    velmi se mi líbila reportáž o panu Stěpanovovi. Držím panu Hynkovi palce. Bohužel je jediný, který nemá strach a problematiku dané věci prezentuje veřejně formou objektivních reportáží. Alespoň někdo se zločincům, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou více než zákon, postaví a bojuje za dobrou věc. Věřím, že se ničeho neleknete a budete v tom pokračovat. Jste naše jedniná naděje.
    S pozdravem
    Irena

• záchranář 15. 1. 2005 11:12 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Reportéři máte zde další téma!

http://www.virtually.cz/index.php?art
    =7749

• záchranář 15. 1. 2005 11:02 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Téma pro Reportéry

http://www.mojenoviny.cz/z_domova/kam
    eramani050115.html
    Pane Pokorný máte tady pěkné téma do Vašeho pořadu. Věřím, že mu budete s kolegyní Máslovou věnovat tolik času a prostoru jako ZZSHMP.

• martina 13. 1. 2005 15:59 (!) Reagovat 0 +1 -1 0

dotaz

Chtěla bych se někoho zeptat zda jsou v ČR povolené pokusy na lidech???Primář odd.ARO v Kladně pan Šimek si myslí že nejspíš ano.Ordinuje lidem léky ani se nezajímá zda je potřebují,co s lidma léky udělají.Prosím aby se v pořadu Reporéři ČT udělala reportáž o lékařích kteří ordinují léky co nejsou na českém trhu a ani jinde ty léky neznají,nic není o nich nikde psáno.

• Martina Severová 11. 1. 2005 14:59 (!) Reagovat (@) 0 +1 -1 0

Reportéři ČT na internetu

Vážení,
    naše reportáže můžete shlédnout na stránkách ČT v sekci internetové vysílání. To najdete jak na domovské stránce ČT, tak na stránkách Reportérů ČT. V horní části si pak nejdete datum vysílaného pořadu a pod ním všechny pořady, které se ten den na ČT vysílaly, včetně Reportérů ČT. Víme, že je takový systém trochu nepřehledný, ale pracuje se na zjednodušení a větší provázanosti pořadu s internetovým vysíláním.

S pozdravem, a tým Reportérů ČT, Martina Severová.

první | předchozí | 354 355 356 357 358 | další | poslední (374)

Pošlete svůj komentář

Vložením komentáře vyjadřujete souhlas s pravidly diskuse. Pokud tato pravidla nedodržíte, váš příspěvek může být upraven či smazán.

*

*

E-mailová adresa nebude v diskusi viditelná. E-mail vyplňte v případě, pokud chcete, aby Vás mohli ostatní čtenáři kontaktovat prostřednictvím našeho webu.

*

Položky označené * jsou povinné.

Sledujte diskusi e-mailem

Příspěvky zadané do diskuse vám budeme posílat na zadanou e-mailovou adresu. Na konci každé zprávy bude odkaz pro odhlášení.

*

*

Pošlete svou připomínku

*

*

*

Stopáž: 37 minut – Rok výroby: 2012 – P-ST-W
Žánr: Publicistika
Nejbližší díly ve vysílání
Riskantní nákup tramvaje na díly