Strana 1 — Rozloučení s Waldemarem Matuškou: 18. 6. 2009 — Diskuse — iVysílání

iVysílání

iVysílání bylo expertním panelem osobností českého internetu v těsném hlasování zvoleno jako 3. nejlepší projekt roku 2009 v anketě
Křišťálová Lupa.

Petr Laštovka
“Česká telka se opřela do internetu a klaplo to. Někdy je kopírování matkou pokroku a v tomto případě je to výhra. iVysílání.cz nezapře předlohu v projektu BBC s názvem iPlayer, ale iVysílání je hezké české a naše. Škoda, že v archivu nenajdeme docela všechny pořady ČT, ale je fajn, že iVysílání existuje.”

další názor

Lupa

Rozloučení s Waldemarem Matuškou

18. 6. 2009 Další info

Přenos z pražského Žofína

Premiéra: 18. 6. 2009 10:00 ČT24 —  všechna vysílání

Délka: 120 min.

Žánr: zpravodajství

Hodnocení

1 2 3 4 5

0 hlasů

Zobrazeno 84042×

Sdílejte
Facebook Google Linkuj Jagg Twitter Vybrali sme Del.icio.us Reddit Digg MySpace
nebo pošlete odkaz e-mailem

Ke zprávě bude připojen tento text:

Odkaz na pořad v iVysílání České televize Rozloučení s Waldemarem Matuškou:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411034000316-rozlouceni-s-waldemarem-matuskou/

Upozorňovat
Pokud chcete upozornit e-mailem vždy při zařazení nové části tohoto pořadu do iVysílání, vyplňte a odešlete formulář. Službu můžete snadno zrušit pomocí odkazu v každém došlém mailu.

Diskuse

Související

Načítám

Stále načítám ...

Zavřít Ouha, data se nepodařilo načíst,
zkuste to prosím znovu.

• miskact

29. 7. 2009 05:17

Waldemar- legenda

Je obrovská škoda že odešel..... Jeho písničky ale nezhynuly- jsou věčné

• Josef Cerny

26. 7. 2009 03:59

Zustavas v srdci vsech

Waldemare, naposledy jsem s Tebou mluvil v Chicagu pred lety. Tohle bylo dalsi setkani ktere jsem cele probrecel. Vsechno uz bylo receno. Byl jsi take chlap s velkym CH, coz se nedalo rici o moc jinych v tve branzi.
    Dekuji CT za prenos, ktery nam v jinych zemich umoznil byt pri tom.

• Vladimir Toman

21. 7. 2009 03:10

Bud zbohem Waldemare

Az teprve dnes jsem se dozvedel o tom,ze nas "Navzdy opustil nas Walda".Jeho pisnicky to bylo me detstvi a mladi.Nemohu zapomenout na jeho "minivystopeni" v Restauraci Hvezda v Chebu na pocatku 70-let;jako bych ho videl a slysel s Olgou znovu a znovu jejich pisnicky me budou znit v mych usich po cely muj zbytek meho zivota.Waldemare tve pisnicky a vzpominky na tebe budou vecne.Vzpominaji Lucie & Vladimir Tomanovi z Toronto,Kanada...

• Michaela, Brno

6. 7. 2009 22:27

Ikdyž je mi 19 let a Waldemara Matušky jsem jako dítě nezažila, zasáhla mě zpráva o jeho smrti. Mohl tady ještě být, ale věřím že se na nas všechny ze shora dívá. Velice ráda si poslechnu jeho písně, s Gottem tvořili nesmrtelnou dvojici.

• vladimir1945

4. 7. 2009 12:32

Waldo navždy zůstaneš s námi...

Waldemare s Tvojim odchodem odchází i část mého dětství.Tvoje písničky jsme si už jako děti zpívali na letních táborech u táboráku.Později i jako vojáci zákl.služby jsme milovali Tvoje žluté růže z Texasu.Kdykoliv pojedu do Prahy,nezapomenu položit kytičku na Tvůj hrob na Vyšehradě. Vladimír Liberec

• Liduska

3. 7. 2009 18:31

Se smrti Waldemara odesel ze sveta dalsi velky CECH............

• Tereza

28. 6. 2009 20:43

Nezapomenu...

Nikdy jeho písně zapomenuty nebudou,
    vždy se budou zpívat pod zšeřelou oblohou..
    Vždy nás písně tvoje provázet budou,
    nikdo je nezahalí svou slávou...

Děkujeme..

• Ladi

27. 6. 2009 21:21

Walda zije v mem srdci dale

Uz jako mala holka jsem mylovala hlas pana Matusky, jelikoz byl prekrasny, plny citu a jedinecny. On a jeho pisnicky byl velky dar.

Ackoliv ziju vice nez 40 let v cizine, nikdy jsem ho nezapomela a stale jsem poslouchala jeho pisnicky, protoze mi v tezkych chvilich ulehcili srdicko a touhu po domove.
    Dekuji pane Matusko.
    V mem srdci zijete dal.

• Míla

28. 6. 2009 18:00

Ladi,

taky jsem ho měl mo rád...strašně. On to prostě uměl - od "kovbojských" až po to z NOci na karlštejně. byl to prstě ten správnej typ kluka, co nestrásne bez ohledu na letopočet.
      A domov: ten si on dokázalo nosit u sebe, ať byl doma nebo (jak on říkal( na chalupě na Floridě...

• hanes

28. 6. 2009 18:23

-3

Reagovat

cestina

nejsem zadny cestinar ale mylovat s "Y" no fuj
      to bije do oci.

• Naďa

10. 7. 2009 15:51

pokud jsi dobře četla , tak ta paní žije 40 let v cizině a myslím si , že tady nejde o to jak je to napsané , ale o obsah

• Dáša

24. 6. 2009 23:51

Zlatý Walda

Myslím, že na tohoto člověka s velkým "Č" nikdy nikdo nezapomene a jeho krásné písně se budou hrát až do nekonečna. Již od malička se mi líbily jeho písně a s přibývajícím věkem se mi líbili čím dál více.
    Chtěl bych popřát jeho celé rodině mnoho zdaru, sil a Jeho ženě přeji stále její krásný hlas.Matuškovi držte se.

• Petra Kuncová

24. 6. 2009 00:33

Bude žít věčně!

Pana Matušku poslouchala generace mých prarodičů, tak dlouho už se jeho písně hrají a dělají lidem dny krásnějšími. I já sama vzdávám hold jeho tvorbě a jemu samotnému. Byl opravdovou osobností. Písně se hrály, hrají se a navždy se hrát budou... Celé rodině pana Matušky přeji mnoho sil!

1 - 10 z 59 > >>

Přidejte svůj příspěvek

Pošlete nám svou připomínku

Příspěvek bude poslán na e-mail České televize a nebude zobrazen jako příspěvek v diskusi

Vložením komentáře vyjadřujete souhlas s pravidly diskuse. Pokud tato pravidla nedodržíte, váš příspěvek může být upraven či smazán.

Načítám

Stále načítám ...

Zavřít Ouha, data se nepodařilo načíst,
zkuste to prosím znovu.

Nově přidaná videa

Hokej

16. 3. 2010

zobrazeno 950×

Události v regionech (Ostrava)

16. 3. 2010

zobrazeno 6×

Události v regionech (Brno)

16. 3. 2010

zobrazeno 15×

Zprávy

16. 3. 2010

zobrazeno 46×

Noční události

16. 3. 2010

zobrazeno 58×

Q

16. 3. 2010: sCOOL

zobrazeno 160×

Více

Nejsledovanější videa týdne

Den D – II. řada

9. 3. 2010: Nakladatelství odborných knih pro starožitníky — Minimobil — Centrum psí krásy Lucky Dog — Oprava výtluků asfaltových komunikací — Zdravotní židle

celkem 162037×

Uvolněte se, prosím

12. 3. 2010: Fero Fenič — Martha Issová — Marek Hlávka

celkem 97253×

Den D – II. řada

2. 3. 2010: Nová technologie na výrobu biopaliva — Ekopalivo z biomasy — Ochranná krytka na zmrzlinu Kornetka — Mobilní virtuální autodrom — Hra Tajemství srdce a mysli

celkem 219947×

Poste restante: Velkoměsto

26. 2. 2010

celkem 84578×

Uvolněte se, prosím

5. 3. 2010: Olda Říha — Hana Babčanová — Václav Kroutil

celkem 113703×

Všechnopárty

9. 3. 2010: Slavomil Hubálek — Mariusz Szczygieł — Jon Davis

celkem 42816×

Více