Všechna vysílání pořadu celém TV programu
Kluci v akci
Recepty Ondřeje Slaniny a Romana Sejvala
V Ústeckém kraji připravíme z oceněných regionálních potravin dalamánek plněný sušeným salámem a marinovanou krkovici s pečenými plátky brambor. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Recepty Ondřeje Slaniny a Pavla Mareše
Z oceněných regionálních potravin v kraji Vysočina připravíme pošírovaného candáta a hřbet z muflona s pastinákovým pyré a karotkou s medem. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Z oceněných regionálních potravin ve Moravskoslezském kraji připravíme netradiční „smažák“ a bůček marinovaný v cideru. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Recepty Ondřeje Slaniny a Jana Rimplera
Z oceněných regionálních potravin ve Zlínském kraji připravíme kuřecí křídla marinovaná v povidlech a škvarkové buchty s lahodnými flambovanými hruškami. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Recepty Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa
Z oceněných regionálních potravin v Plzeňském kraji připravíme uzeného sivena s cibulovo-pivní redukcí a kuřecí prso plněné bylinkovým máslem a klobásou. Režie M. Froyda
PřehrátKluci v akci
Recepty Ondřeje Slaniny a Petra Šímy
Oceněné regionální potraviny v jižních Čechách využijeme v receptu na tvarohové špecle s cuketou a krkovici namarinovanou v česneku a rozmarýnu s omáčkou z červené cibule a kouřového piva. Připravil M. Froyda
Přehrát