Věra Galatíková a Luděk Munzar ve volném pokračování příběhu Zatmění všech sluncí. Tentokrát budeme sledovat nesnadný návrat provinilé matky a manželky k rodině.
Režie: Ludvík Ráža. Scénář: Miloš Kratochvíl. Hrají: Věra Galatíková, Luděk Munzar, Magdalena Reifová, Jakub Štěpán a další.

Při premiérovém uvedení vzbudila původní televizní inscenace Zatmění všech sluncí velkou pozornost. Mnozí diváci chtěli, aby ještě dostala Jarmila Honcová šanci a naději na odpuštění. Scenárista Miloš Kratochvíl proto napsal volné pokračování tohoto příběhu pod názvem Kdoví, kdy začne svítat, ve kterém budeme sledovat nesnadný návrat matky k rodině.

Po odpykání trestu v nápravně výchovném zařízení se Jarmila Honcová vrací zpět ke své rodině a stín jejího provinění poznamenává vztahy s nejbližšími i veškeré její počínání. Ve svém očistném zápasu má ale naději na odpuštění, na poznání, že její děti ji potřebují. Znovu musí být matkou se vším všudy. Hlavní roli s velkou dávkou empatie a pravdivosti nezapomenutelným způsobem opět ztvárnila Věra Galatíková.

Napište nám