Tereza Černochová a Dominik Vodička

Tereza Černochová
tanečnice

Tereza Černochová

Váš kolega z kapely Matěj Ruppert skončil před osmi lety ve StarDance na čtvrtém místě – dělal si z Vás Matěj ohledně toho legraci? Špičkujete se kolem toho nějak?

Ne, srandu si ze mě nedělá. Ví, že do StarDance nastupoval v době, kdy se sice ženil, ale ještě neměli děti. Takže se mě jen zeptá, jestli je všechno v pořádku, na což mu odpovím, že ne, protože jsem zrovna na pokraji sil. On sám mi říkal, že během StarDance domovem spíše proplouval: po tréninku se jen osprchoval, vzal si čisté oblečení a zase jel na hraní. Sám tedy uznává, že s dětmi je to diametrálně odlišné. Je to větší boj s časem a energií. Ostatní kluci si legraci trochu dělají a nemají rádi, když přijdu na koncert s výrazem těsně před smrtí. Takže se kvůli tomu občas špičkujeme, což je však rozhodně potřeba – humor ostatně představuje jeden z klíčů té kapely.


Dominik Vodička
tanečník

Dominik Vodička

Vy jste byl ve StarDance jednou a rovnou jste zvítězil. Jak jste vnímal porotu a jak ji vnímáte teď?

Ze začátku jsem bral porotu jako velmi krutou, ale posléze jsem pochopil, že to tak asi musí být. Navíc jsem chápal, že jde o vývoj toho člověka, a jakmile začnou samotné přenosy, tak se VIPky posouvají více a více. Nicméně když to dobré nebylo, tak to porotci řekli, a člověk samozřejmě nechce slyšet věci, které jsou špatné.