Banánový koláč s kokosem a karamelem

Vaření s Darinkou Sieglovou.
397g konzerva mléčného karamelu (např. karamelové salko)
100 g tmavé čokolády
4 banány
čokoládová tyčinka s karamelem (např. Snickers)
600 ml smetany ke šleháníNa korpus:
cca 175 g kokosového krému
400 g čokoládovo-kokosových sušenek (např. Koka)
Na korpus za stálého míchání zvolna rozpusťte kokosový krém. Mezitím rozmixujte sušenky. Přidávejte kokosový krém, až vznikne vlhká drobenka (každý krém je jinak hustý) a upěchujte do koláčové formy o průměru 22 cm. Dejte vychladit.
Ušlehejte smetanu na tuhou šlehačku.
Do rendlíku vlijte mléčný karamel, přidejte nasekanou čokoládu a zvolna zahřívejte, až se čokoláda rozpustí. Oloupejte banány, nakrájejte je na plátky a rozložte do koláčové formy. Zalijte čokoládovým karamelem a dejte aspoň na hodinu ztuhnout do lednice (lze však i na 24 hodin). Před podáváním naneste na koláč a ozdobte hoblinami karamelové tyčinky.