Různé

Kuřecí rolky, hrachové krokety, hrášek

2 větší kuřecí prsa s kůží
Sůl
Bílý pepř
Vanilkový lusk
0,1 l smetany
Čerstvá pažitka
Máslo
500 g zeleného hrachu
100 g parmazánu
Medvědí česnek
Tymián
150 g slaniny
Bílý sezam

Kuřecí prsa stáhneme z kůže. Kuře umixujeme společně s vanilkou, solí a smetanou do hladké fáše. Přidáme najemno nakrájenou pažitku. Zabalíme zpět do kůže a opečeme dozlatova ze všech stran.

Hrášek krátce sblanšírujeme v horké vodě. 3/4 hrášku rozmačkáme nahrubo a promícháme s posekanými bylinkami a parmazánem. Tvoříme krokety, které obalíme v sezamu a opečeme na másle.

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a vypražíme na pánvi. Přidáme máslo a zbytek hrášku. Jen prohřejeme a servírujeme s kroketami a kuřecí rolkou.

Další recepty Celý díl