Těstoviny

Čínské nudle s pekingským zelí a krůtím masem

150 g vaječných nudlí
50 g mrkve
30 g červené a 30 g bílé cibule
70 g krůtích prsou
2 lžíce sladké sojové omáčky
10 g zázvoru
1 lžíce ústřičné omáčky
60 g pekingského zelí
2 lžíce slunečnicového oleje

Zeleninu, zelí i maso nakrájejte na stejné nudličky. Zázvor nastrouhejte.

Dejte vařit nudle a mezitím na pánvi rozehřejte olej a orestujte nejdříve maso, pak přidejte mrkev a cibuli a také orestujte.

Zalijte připravenými omáčkami a přidejte deci vody, ve které se vaří nudle. Přidejte vařené nudle a dobře promíchejte. V případě potřeby přidejte sojovou omáčku.

Pánvičku odstavte z tepla a přidejte nakrájené čínské zelí.

Další recepty Celý díl