Saláty
Tartar z červené řepy, aioli z pečeného česneku, kozí sýr

1 červená řepa
50 g kozího sýra
1 stroužek česneku
1 kávová lžička sójové omáčky
1 kávová lžička dijonské hořčice
1 polévková lžíce balsamica
2 polévkové lžíce majonézy
sůl
pepř
bazalka
olivový olej
Červenou řepu pečeme na soli na 200 °C, dokud není upečená. Řepu oloupeme, půlku rozmixujeme a druhou půlku nakrájíme na malé kostičky. Dochutíme solí, pepřem, bazalkou, sójovou omáčkou, dijonskou hořčicí, balsamikem a olivovým olejem.
Aioli z pečeného česneku
Celou palici česneku pečeme cca 15 minut na 200 °C. Upečený česnek rozkrojíme napůl, „vymačkáme“ přes cedník a smícháme s majonézou.