Nudle se zeleninou (Čapčche)

Korejská kuchyně s Janem Basovníčkem.
Ingredience:
100 g hovězího masa
50g mrkve
80g okurky
50g cibule
2ks hub shiitake
10g jidášového ucha
30g pelyněk
1 vejce
80g skleněných nudlíMarináda na maso:
18g sojové omáčky
4g cukru
5g škrobového sirupu
5g nakrájeného porku
3g nakrájeného česneku
5g šťávy z hrušky
5g šťávy z cibule
3g rýžového vína
1g sezamové soli
3g sezamového oleje
0,3g mletého černého pepřeMarináda na nudle:
18g sojové omáčky
9g cukru
15g sezamového olejeMarináda na zeleninu:
5g soli
15g nakrájeného česneku
30ml stolního oleje
Hovězí kýtu nakrájejte na kousky o rozměrech 0,3 x 4,5 cm a naložte do omáčkyOloupejte mrkev a nakrájejte ji na kousky o rozměru 0,3 x 4 cmOkurku nakrájejte na 0,3 cm tlustá kolečkaObdobně nakrájejte cibuli Usušenou houbu shiitake naložte do teplé vody a taktéž ji nakrájejteBoubelku velkokvětou svařte a nechte ve voděJidášovo ucho připravte na plátkyVejce rozdělte na bílek a žloutek, zvlášť smažte jako omeletu a nakrájejte na 0,3 x 4 cmRozehřejte olej a na pánev vložte mrkev, okurku, cibuli, shiitake, Jidášovo ucho a přidejte sůl, česnek a smažteUložené maso opečteSkleněné nudle vložte opatrně do vařící vody, pokrájejte jednou či dvakrát po délce a smíchejte s omáčkouSmíchejte všechny připravené ingredience najednouOzdobte nakrájeným vajíčkem