Zeleninová jídla

Vege tataráček z červené řepy

3 červené upečené řepy
1 brambora uvařená ve slupce
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového krému
1 červená cibule
2 stroužky česneku
2 lžičky rajčatové pasty
1 lžička hořčice
1 lžička koření uzená paprika
1 lžíce sojové omáčky Shoyu nebo Tamari
sůl
pepř

Jako první červenou řepu předem uvařte, nebo lépe však upečte celou v troubě. Řepu nastrouhejte najemno, uvařenou bramboru také najemno, postupně přidejte všechny ostatní ingredience. Cibulku nakrájejte velmi na drobno. Na závěr „tataráček“ dochuťte tak, aby vám to vyhovovalo. Můžete přidat chilli. Podávejte jako tatarák s křupavými topinkami potřenými česnekem.

Další recepty Celý díl