Různé

Emulze hnědé máslo

4 porce

Hovězí krokety

450 g hovězí maso
15 g naložené hořčičné semínko
6 g nakrájená pažitka
60 g BBQ omáčka
mouka
panko strouhanka
vejce na obalovaní

Vše smícháme dohromady a uděláme 30g kuličky.

15 ml žloutky
30 ml sójova omáčka
55 ml hnědé máslo (ghí)
15 ml rostlinný olej
400 g bílé zelí
30 g křen
12 g černý sezam
12 g pažitka

Vyšleháme žloutky, sójovou omáčku a pomalu přiléváme máslo a olej do husté omáčky.

Nakrájíme zelí na výseče, tvar měsíce. Poté ogrilujeme na pánvi či grilu dotmava z obou stran (doměkka).

Chimichuri majonéza

80 g majonéza čistá
10 g petržel bylinky
10 g koriandr bylinky
4 g oregano bylinky
17 g červená cibule
3 g česnek
1,5 g chilli

Vše vymixujeme a smícháme s majonézou.

Další recepty Celý díl