Ovocná jídla
RAW jahodové ovocné knedlíky s jahodovou omáčkou
Raw Food
2 porce
300 gramů zlatého lněného semínka
300 gramů strouhaného kokosu
med
vanička čerstvých jahod
kokosový olej
Do mixéru vložte zlaté lněné semínko a strouhaný kokos a umixujte na mouku. Mixujte do doby, než začne směs lepit. Poté ji vložte do mísy a oslaďte 3–5 polévkovými lžícemi medu a vypracujte těsto.
Do těsta potom zabalte jahodu a vytvarujte knedlík. Na závěr si rozmixujte strouhaný kokos, který použijte na zasypání knedlíků.
Dále si vytvořte máslo na polití knedlíků. Do menší misky si připravte 2 polévkové lžíce kokosového oleje a 2 polévkové lžíce medu. Obě ingredience míchejte lžičkou do doby, než spojí. Poté máslem zalijte knedlíky.