Ryby a mořské plody
Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích
600 g filetu z tilapie (nebo jiné bělomasé ryby)
mořská sůl
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce lístků estragonu, nasekaných
4 plátky prosciutta
80 g másla
dlouhé zelené fazolky vařené na páře k podávání
Troubu předehřejte na 220 °C. Rybí filety osolte, potřete hořčicí a posypte estragonem. Zabalte každý do plátku prosciutta a opepřete. Rozložte do pekáčku ‚švem‘ dolů a poklaďte máslem.
Pečte v předehřáté troubě zhruba 20–25 minut dozlatova. Podávejte s fazolkami vařenými na páře přelitými máslovou šťávou z ryby.
Můžete použít i sušený estragon, jen ho dejte o trochu méně. Menší filety lze podle potřeby pospojovat po dvou.