Salát z rýžových nudlí s krůtím masem a limetovo-chilli zálivkou

1 červená chilli paprička (zbavená semen a nakrájená)
hrst čerstvého koriandru (nakrájeného nahrubo)
hrst lístků čerstvé máty (nakrájených nahrubo)
2 mrkve (nakrájené na nudličky)
1 malá červená cibule (nakrájená na tenká půlkolečka)
500 g nahrubo mletého krůtího masaNa zálivku:
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru
šťáva ze 4 limet
1 podrcený stroužek česneku
100 g tenkých sušených rýžových nudlí zalijte v misce vroucí vodou a nechte 5 minut stát. Sceďte, propláchněte studenou vodou a vložte do mísy spolu s chilli papričkou, koriandrem, mátou, mrkví a cibulí.
Všechny přísady na zálivku důkladně promíchejte v misce nebo protřeste ve skleničce se šroubovacím uzávěrem.
Nepřilnavou pánev či wok rozehřejte na vysokou teplotu a mírně poprašte olejem. Krůtí maso na něm opečte pěkně dozlatova, hrudky přitom rozbíjejte vařečkou. Maso přidejte k nudlové směsi, pokropte připravenou zálivkou a promíchejte.