Ing. Martin Škába – Nejčastější chyby při úprávě jídelníčku

23. 9. 2013Zdraví

Pondělní anketní otázka směřovala k tématu na chatu a zněla: Jak hřešíte ve svém jídelníčku a co se vám nedaří změnit k lepšímu? Martin začal důležitou radou, že při úpravě jídelníčku je podstatné zabývat se hlavně všemi faktory najednou. A to je komplex, který tvoří detoxikace, strava, pohyb, práce s psychikou a stresem, bylinky a doplňky stravy.

Jako odstrašující příklad přinesl Martin maketu dvou a půl kila tuku, aby si diváci mohli udělat představu, jak velký to je objem. Bohužel průměrný Čech má na sobě takových tukových zásob několinásobně více.

Takže pokud si klademe za cíl zhubnout za měsíc pět deset kilo, zjistíme při pohledu na tento objemný názorný kousek tuku, že je to velmi nesnadný úkol. Ostatně i Stáňa po chvilce, co maketu držela, podotkla, že je poměrně těžký. Jak řešit problém nadváhy komplexně a jakých častých prohřešků a chyb se při tom dopouštíme, si poslechněte v celém rozhovoru.

Nejčastější chyby při úpravě jídelníčku - Ing. Martin Škába (chat) - 1. část

Nejčastější chyby při úpravě jídelníčku - Ing. Martin Škába (chat) - 1. část