David Suchařípa

10. 9. 2012Host

David před svým vstupem stačil vyzpovídat Ester s Alenou, jak se mají… protože on o prázdninách ležel s nataženou achilovkou a měl sádru.

Kupodivu z toho neměl stres, přestože je velmi aktivní člověk a má spoustu koníčků, především sportovních. Letos se spokojil s těmi na televizní obrazovce, měl čas a viděl všechny sporty, Euro ve fotbale, olympiádu, vyřídil resty, poštu a nakonec to ležení nebylo tak tragické.

Samozřejmě zrekapituloval začátek natáčení Zdivočelé země, kterou začal natáčet, když se mu narodil syn. Takže s pauzami natáčeli šestnáct let. Příběhy se vinou od konce druhé světové války a padesátých let, která nezažil, přes rok 68 což už docela pamatuje a poslední řada se točí kokem Charty, a to vnímal už velmi aktivně. Poslední řada je Davidovi mi nejbližší, je bravurně napsaná a diváka čeká opravdu skvělý zážitek. David se přiznal, že je to nejlepší práce, kterou dělal v České televizi. Navíc stačil přidat recept jak zvládnout stres, například vyhnout se dopravním zácpám v Praze jízdou na kole…

ČT - Zdivočelá země - David Suchařípa

ČT - Zdivočelá země - David Suchařípa