Rukola a vaření s Hankou Michopulu

22. 5. 2012Spotřebitelské rady

Salát rukola je sice listová zelenina, ale Hana MIchopulu jej doporučuje používat jako koření. Proč – jeho chuť je ostrá, hořčičná, oříšková a mírně pálivá. Kromě toho má tento zvláštní salát pozitivní vliv na játra a obsahuje vitamín C. Jak z něj připravit například pesto – to a další zajímavé informace se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Malé vaření s Hanou Michopulu - 1. část

Malé vaření s Hanou Michopulu - 1. část

Salát rukola je sice listová zelenina, ale Hana MIchopulu jej doporučuje používat jako koření. Proč – jeho chuť je ostrá, hořčičná, oříšková a mírně pálivá. Kromě toho má tento zvláštní salát pozitivní vliv na játra a obsahuje vitamín C. Jak z něj připravit například pesto – to a další zajímavé informace se dozvíte v následujícím rozhovoru.