Chat

Jan Krajč
Záznam chatu ze čtvrtka 23. února 2006
tv: „zkouska“
Jan Krajč: „zkouška také“
nápadnice Ivana: „Mistře, jste ženat?“
Jan Krajč: „Ano, s krásnou mistrovou“
Veronika: „Dobrý den, chci Vám jen říci, že jste skvělý a Vaše recepty i jejich pojmenování jsou velice zajímavé a inspirativní.“
Jan Krajč: „Ahoj ,díky moc, takové dotazy jsou inspirativní“
Martin:-): „ahoj, co by si mi navrhl si udelat k obedu??.-)“
Jan Krajč: „Ahoj, dneska topinky“
Ed: „Zdravi prekvapeny spoluzak, doufam, ze ten Egypt stale plati :-)“
Jan Krajč: „Ahoj Edo, stále platí“
nápadnice Ivana: „už jsem viděla záblesk prstenu :(“
Jan Krajč: „ráno jsem ho leštil“
Magdaléna: „dobry den, jste ženatý?“
Jan Krajč: „šťastně“
Martin:-): „ahoj:-)“
Jan Krajč: „Ahoj“
Magdaléna: „dobry den, jste ženatý?“
Jan Krajč: „Ahoj Magdaléno, jsem“
Jana: „Dobrý den, jak mám udělat dobrou sýrovou omáčku na těstoviny?Aby ale byla dietnější.Mimochodem jste velmi sympatický muž.Děkuji.Mějte se krásně.“
Jan Krajč: „Ahoj Jano, díky, mam radost. Sýrová omáčka není moc dietní, protože sýr je více, či méně tučný. JEDNODOUCHÁ JE SVAŘIT LEHKOU SMETANU s taveným sýrem. Dobrý je také sýr chedar. Dochutíme solí, pepřem, možná bazalka.“
olaf: „Mate vydanou nejakou kucharku?“
Jan Krajč: „Ahoj Olafe, nemam“
Manžel Ivany: „Šmarja Ivano, co na něm vidíš? :)“
Jan Krajč: „žárlivče“
Mirka: „Pěkný den přeju,taky jsem čekala až přijde moje chvíle:-) a slibuju že už s dřevěnými lžícemi nebudu otravovat:-)).Příjemné vaření!!!!“
Jan Krajč: „Ahoj Mirko, jak se máš? Už jsi něco uvařila?“
Lidka: „Můžete mi poradit co uvařit na slavnostnější večeři z krutích prsou. Něco nenáročného na čas.“
Jan Krajč: „Můžu, ale ne tady. krajc@centrum.cz“
jitka: „muzete mi, prosim poradit par jednoduchych studenych omacek k pecenemu masu? dekuji.“
Jan Krajč: „Můžu, ale ne tady krajc@centrum.cz“
Romana: „Dobrý den, pane Krajči! Nemám na Vás dotaz, jen chci napsat, že působíte v TV jako NEUVĚŘITELNĚ sympatický člověk! Vařit s Vámi je radost! Jen tak dál a ať všem chutná :-)“
Jan Krajč: „Ahoj Romano, díky“
Karlovaračka: „Přeji hezký den, nejsem si jistá, jestli skutečne jste z Karlových Varů. Jestli ano, chtěla bych se zeptat, kde Vás, takového sympatáka, my karlovaráci můžeme najít :) ? Kde pracujete?“
Jan Krajč: „Ahoj, jsem karlovarák na první pohled, to není poznat? Hotel Dvořák“
Martin:-): „topinky??? ale jenom normal nebo nejaky extra???“
Jan Krajč: „Normal, s lanýžema, s chřestem a k tomu champagne :o)“
Manžel Magdalény: „Počkej doma, já ti dám!“
Jan Krajč: „Klídek, je to platonické :o)“
Lucka + Matyášek: „Pane Krajči, moc vaše kuchařské umění obdivuji a vždy se na vás v Sama doma těším. Právě mám na lince nachystána kuřecí prsíčka a chystám obídek pro mého synka 1,5 roku. On je velmi konzervativní (nejradši vše s bramborovou kaší), nicméně využívám příležitosti a prosím vás o rychlou inspiraci - kuř. prsíčka s nějakou dobrou šťávičkou (trošku originální, ale z dostupných surovin :-) ). Díky předem (pánvička už je nedočkavá).“
Jan Krajč: „Sorry, ale tady není čas, napište krajc@centrum. cz Ahoj Honza Dneska sama. Pozdravujte synka“
Mirka: „Doufám,že neodbouráte další moderátorky jako minule(myslím,že se diváci taky bavili..)“
Jan Krajč: „Neboj, dnes seriózně“
Jana: „A dáva se tam i tvrdý sýr nebo sýr s příchutí, třeba niva?Co vařit manželovi,který jí jen maso a přílohy.Odmítá omáčky,zeleninu,atd.?“
Jan Krajč: „Niva je super. A manželovi vařte maso a přílohy. Budete mít klid :o)“
Jana: „Nevím,proč si některé ženské myslí, že tak šikovný chlap bude volný..“
Jan Krajč: „Hmm, není, pravda“
ika: „jste velmi vtipny :-)“
Jan Krajč: „Ahoj, ale ne po ránu, to jsem na odstřel“
Gabriela Krucká, Na křivce 82, 101 00 Praha 10: „Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na něco týkajícího se Vašeho minulého vysílání a sice, pracoval jste s plátkovou želatýnou. Ta bývá někdy hůře k dostání. Chtěla bych vědět v jakém poměru a jestli vůbec, ji lze nahradit tou sypkou, která je v obchodech běžně k dostání. Děkuji za Vaši odpověď.“
Jan Krajč: „Ahoj, já svou koupil v obchodě bez problémů. Lze jí nahradit, ale na toto jídlo je to škoda.“
Tom: „Dneska jsem Vás viděl poprvé, ale opravdu jste mě pobavil, přál bych Vám svůj vlastní pořad o vaření!! Určitě by byl zajímavý a zábavný :-)“
Jan Krajč: „Ahoj Toma, tak to bych chtěl také, ale jsem malý pán. Ahoj“
Lida: „Jak často používáte olivový olej? :)“
Jan Krajč: „Ráno piju kávu a večer čaj. :o) Mezi tím je olivový olej“
Tinah: „Uprednostnujete nekterou z narodnich kuchyni? Kterou?“
Jan Krajč: „Mám rád italskou, francouzskou, řeskou, japonskou....já to řeknu takhle, mám rád hlavně DOBROU kuchyni, je jedno jaká to je“
Tinah: „Sledujete kucharske programy v TV (Kluci v akci, Party s kucharem, Jamie Oliver atd.)? Pokud ano, co na ne rikate a ktery se vam libi nejvic?“
Jan Krajč: „Jamie Oliver je fajn, vaří jednodouchá jídla a umí to. Kluky radši nesleduji...“
Lucka: „Pane Krajči, máte rád sladké? To, že rád vaříte, je vidět na první pohled, ale pečete taky rád moučníky?“
Jan Krajč: „Moc nepeču, ale buchty mám rád k snídani :o)“
Darí: „zajímalo by mě kdo vaří u vás doma?“
Jan Krajč: „Ahoj Dari, vaří moje manželka a moc dobře. Má mojí školu :o)“
Denisaaa: „ahoj ste simpatak jak se dneska mate koukam ze zensky po vas jedou co?? =)“
Jan Krajč: „Ahoj, dneska je to super, ale jinak po mě ani pes neštěkne :o)“
Helena z Prahy: „kdybych se tak živila tak už dávno nejsem, je to vhodné pro zdravou výživu???“
Jan Krajč: „Jako že po takovém jídle umřete? Máte pravdu, radši knedlo zelo vepřo“
Míla: „Dobrý den. Hned bych na Váš týdenní kurz vaření, kdybyste nějaký pořádal (a manžel pohlídal děti...)“
Jan Krajč: „Asi je reálnější ten kurz, než by manžel týden pohlídal děti, co?“
Jana: „Dobrý den, z které země pocházíte a jak dlouho žijete v naší republice?“
Jan Krajč: „Pocházím z jednoho ostrova, Ostrov nad Ohří a v této republice žiju 40 let :o) :o)“
karolina a iva, praha 4: „Dobry den, moc se nam libil Vas recept a jeho vtipne podani, ale jako francouzstinarky mame jednu pripominku - jidlo se necte "krokve" ale "krok". nebo je to specialni cesky nazev??? poucte nas :-) diky“
Jan Krajč: „Bon joure, je to čeký název - můj. Salut“
Veronika: „Ráda bych věděla, jak jste se vůbec k vaření jako profesi dostal?“
Jan Krajč: „No, šel jsem do kuchařské školy :o)“
Lucka + Matyášek: „m mmvmvvmm v@@mv v - tak tohle vám napsal Matýsek, zatímco jsem mu servírovala jídlo :-) Hezký zbytek dne“
Jan Krajč: „hezké, díky“
Lucie: „Vedl vás někdo cíleně k vaření (maminka, babička) nebo vás to chytlo samo? A kdy?“
Jan Krajč: „Ahoj, nakazil jsem se sám“