Vyzkoušeli jsme


Klobásy na gril

27. 6. 2024

Při pořádné letní grilovačce se na roštu vystřídá maso, zelenina, sýry i klobásy. Právě klobás najdeme v obchodech spoustu druhů a liší se ve složení, dochucení i ceně. Jak kvalitní jsou a jak je na grilu správně připravit vyzkoušíme spolu se dvěma odborníky.

Autor reportáže: Tereza Hellerová


Restaurace

20. 6. 2024

Jako turisté se vydáme do restaurací v Praze, Vídni a Mnichově. Vyzkoušíme, jakou nabídku a jak kvalitní služby nabízí podniky v turistických centrech metropolí Česka, Rakouska a Bavorska, a kolik za ně zaplatíme.

Autor reportáže: Alena Daňková


Doktoři

13. 6. 2024

V našich reportážích už jsme ukazovali, jak těžké je sehnat gynekologa nebo dětského psychiatra, kteří přijímají do péče nové pacienty. Tentokrát budeme shánět praktického a zubního lékaře pro dospělé i děti. A poradíme také co dělat, když nás doktor odmítne.

Autor reportáže: Tereza Hellerová


Dětské mléčné výrobky

4. 6. 2024

Jejich obaly lákají děti na kreslené postavičky, rodiče zase sahají po mléčných výrobcích proto, aby dětem dopřáli chutnou a vyváženou stravu. Dokážou ale čtyři mléčné výrobky a jedna jejich alternativa zaujmout chutí a složením i odborníky?

Autor reportáže: Tereza Hellerová


Bagety

14. 5. 2024

Když pospícháme a máme hlad, jsou kupované bagety často jednou z mála možností k občerstvení. Jak si na nich pochutnáme a jaké mají složení prozkoumáme spolu s šéfkuchařem a odbornicí na výživu.

Autor reportáže: Magdalena Havlíková


Dorty z obchodu

30. 4. 2024

Kvůli nákupu dortu nemusíme jenom do cukrárny, čerstvé dorty můžeme pořídit i v chladicích boxech obchodů. Jak chutné jsou a jaké v nich najdeme suroviny vyzkoušíme spolu se dvěma odborníky.

Autor reportáže: Tereza Hellerová


Dětské jídlo

23. 4. 2024

Navštívíme několik míst, která nabízí zábavu pro děti na celý den. A spolu s nutriční terapeutkou se podíváme na to, jaká jídla nabízí takové podniky malým zákazníkům. Jak chutné a výživné budou?

Autor reportáže: Alena Daňková


Chlazené kávové nápoje

9. 4. 2024

V teplejších měsících roku oceníme na cestách chlazený nápoj s chutí kávy a mléka, který nás osvěží a povzbudí. Jak dobré jsou ale nápoje v plechovkách, kelímcích a krabičkách, které koupíme v obchodní síti? To vyzkoušíme spolu s odborníky.

Autor reportáže: Magdalena Havlíková


V trojobalu

21. 3. 2024

Když nemáme čas ani fantazii na vyvařování, můžeme sáhnout po rychlé večeři v trojobalu. Jak chutnají kuřecí a rybí kousky, holandský řízek nebo smažený sýr a co vše se v trojobalu vlastně skrývá? To vyzkoušíme spolu s odborníky.

Autor reportáže: Tereza Hellerová


Pizza

5. 3. 2024

Pokud máme chuť na pizzu a do Itálie i do pizzerie to je daleko, můžeme sáhnout po pizze z mrazáku nebo z ledničky. Šest druhů takových pizz jsme upekli a ochutnali spolu se dvěma odborníky.

Autor reportáže: Magdalena Havlíková


Vyhledávání v archivu reportáží