Moučníky a cukroví

Nízkotučné tiramisu

500 g sýru nízkotučného tvarohu nebo Ricotty (pak je výživová hodnota vyšší)
200 g instantní krém na šlehání (Stabilka)
200 g piškotů
100 ml silné kávy
2 kávové lžičky rumu
asparatam na doslazení (nebo ovocný cukr)
1 kávová lžička kakaa na posypání

Tvaroh nebo Ricottu dejte do misky, přisypejte aspartam (nebo ovocný cukr) a promíchejte. Uvařte kávu, dejte do ní 2 lžičky rumu a nechte vychladnout. Ušlehejte instantní krém a lehce vmíchejte k tvarohu. Piškoty namáčejte do kávy s rumem, hned je vytahujte a skládejte do nádoby. Kávu, která vám zbyde přidejte do krému. Střídavě pokládejte vrstvu piškotů a vrstvu krému. Povrch posypejte kakaem.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl